Trends.mn сайт өнөөдрийн асуудал хөндсөн сурвалжлагаараа түргэн хоол, бэлэн бүтээгдэхүүний чанар стандарт, эрүүл ахуйн шаардлага болон хадгалах горимын асуудлыг хөндлөө
. Бүхнийг хурдан, түргэн, гялс амжуулах нь өнөө үеийн хамгийн гол зарчим болоод байгаа билээ. Энэхүү эрчимтэй хэмнэлийн улмаас бид өдрийн цайгаа ч тухтай суун ууж чадахаа больжээ
. Тиймээс өөрийн эрхгүй пакеттай шөл, каш, гоймон, прожки, ороомог, кимбаб руу зүтгэцгээдэг. Ажлынхаа хажуугаар савтай ийм бүтээгдэхүүндээ ус хийгээд л тэжээллэг үдийн зоог бэлэн боллоо гэсэн үг. Бас амттай. Гэхдээ ашигтай болов уу. Тухайн үед цадсан мэдрэмж өгөх ч таны эрүүл мэндэд хамгийн их сөрөг нөлөөтэй гэдгийг та мэдэх үү?
Тиймээс л гар дээрээс болон зориулалтын бус цэг /ТҮЦ/-ээс хуушуур, пирошки, чанасан өндөг, зууш зэргийг худалдан авахгүй байхыг мэргэжлийн хяналтын газраас анхааруулдаг байна
. Учир нь:
Үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи, эрүүл ахуй, ариун цэврийн үндсэн шаардлагыг хангаагүй, хэзээ хэрхэн үйлдвэрлэсэн нь тодорхойгүй
Түргэн гэмтэх хүнсний бүтээгдэхүүнийг зориулалтын болон хөргүүртэй тээврийн хэрэгслэлээр тээвэрлэгдээгүй /дам бохирдол үүсэх нөхцөл бүрдсэн/
Хадгалалтын нөхцөлийг харгалзан шаардлага хангасан хөргүүрт хадгалаагүй чанарын баталгаагүй хүнс АВЧ таны эрүүл мэндийг эрсдэлд оруулах магадлалтай
Сэтгэгдэл бичих